ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A webáruház használata során az üzemeltető a részére rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára kivéve a szállítási címet, a szállítást végző cég számára, aki viszont a cégünk számára átadott szállítási adatokat semmilyen módon nem jogosult megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban e-mail címünkön (info@lendra.hu). A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja ezen adatvédelmi politika feltételeit és engedélyezi számunkra adatainak használatát az itt leírtak alapján.

NAIH számunk: NAIH-79154/2014

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) (ITT)kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001.évi CVIII.tv. (ITT)rendelkezései az irányadók.

Weboldalunkon és webáruházunkban található képek szerzői jogvédelem alatt állnak. Bármilyen célra való felhasználásuk sérti a szerzői és a személyiségi jogok védelméről szóló jogszabályokat. Csak a Golden-General Kft előzetes beleegyezésével használhatók!